Vaiheittainen opas Bitcoin-kaupankäynnin oppimisessaAkshay KSJulkaistu 10 tuntia sittenpäällä 9. syyskuuta 2020Tekijä Akshay KS

Bitcoin asettaa vakavan haasteen perinteisille valuutoille maailman ensimmäisenä kryptovaluuttana. Hintahistoria huomioon ottaen sen polulla pitäisi kuitenkin olla paljon volatiliteettia.

Alla on neljä vaihetta, jotka auttavat sinua vaihtamaan Bitcoinia:

Bitcoin Evolution voidaan käsitellä kahdella tavalla: ostamalla itse Bitcoin ja toivoen myyvänsä sen voitolla tai teorioimalla sen arvon omistamatta sitä koskaan. CFD: t toimivat jälkimmäisessä mielessä. CFD: n avulla voit käsitellä sopimusta, joka on rakennettu perustana olevien markkinoiden hintojen perusteella. Tämä on ostettu tuote, mikä tarkoittaa, että sinun on ensin tehtävä pieni talletus ja paljastettava jälleen paljon näkyvämpi asema. Tämä voi arvostaa voittojasi. On kuitenkin huomattava, että sillä on sama vaikutus tappioihisi.

Pitäisikö minun käyttää Bitcoinia vaihdettaessa vaihtoa?

Ottaaksesi kannan Bitcoinin hintaan tarvitset IG-kaupankäyntitilin. Kun kuitenkin käsittelet bitcoin-CFD: tä, et ole vuorovaikutuksessa suoraan vaihdon kanssa. Vaihtoehtoisesti vaihdat myynti- ja ostohinnat puolestasi muutamasta pörssistä.

Sama kuin perinteiset pörssit, Bitcoin-pörssit toimivat samalla tavalla. Tämä antaa sijoittajille mahdollisuuden ostaa kryptovaluutta toiselta tai luovuttaa se toiselle henkilölle. On joitain etuja, kun leikkaat ne kokonaan kuvasta.

Niiden huolto ja vastaavat moottorit ovat epäluotettavia. Tämä voi johtaa alentuneeseen toteutustarkkuuteen tai markkinoiden hyllystöön.

Ne asettavat rajoituksia ja maksuja vaihtotililtä nostamiselle ja rahoitukselle, kun taas tilien hankkiminen voi kestää kauan.

Kun vaihdat Bitcoin CFD: tä, hankit huomattavasti parempaa likviditeettiä valitsemallasi kosketushinnalla. Kun myyt ja ostat suoraan pörssistä, sinun on hyväksyttävä useita hintoja tilauksesi viimeistelemiseksi.

Tekijät, jotka muuttavat Bitcoinin hintaa

Bitcoinin volatiliteetti tekee siitä houkuttelevan mahdollisuuden ja kriittisen valuutan käsittelemisen. Koska Bitcoin-markkinat toimivat jatkuvasti, tämä voi tapahtua milloin tahansa päivästä. Bitcoin on vapaa erilaisista perinteiseen valuutaan vaikuttavista poliittisista ja taloudellisista huolenaiheista. Nuoresta iästä johtuen on kuitenkin edelleen paljon epävarmuutta, joka perustuu ainutlaatuisesti siihen tosiseikkaan, että se on kryptovaluutta.

Mikä tahansa näistä tekijöistä voi vaikuttaa sen hintaan äkillisesti ja merkittävästi, ja tästä syystä sinun on tutkittava ja taitotietoa navigoidaksesi näissä mahdollisesti esiintyvissä riskeissä.

Bitcoin-tarjonta

Vaikka bitcoineja on rajallinen määrä, viimeinen Bitcoin louhitaan vuonna 2140. Bitcoinin saatavuus muuttuu kuitenkin niiden tulemisessa markkinoille. Esimerkiksi heidän haltijoidensa toiminta, heidän käsitteleminen Bitcoin-paikoissa , vaikuttaa myös saatavuuteen.

BTC: n markkina-arvo

Bitcoin-markkina-arvon tiedetään olevan sekä vaikuttava että sopiva, koska kauppiaat haluavat hypätä vellovaan tilaisuuteen vai eivät.

Teollisuuden käyttöönotto

Jäljellä on vielä vaikutus, jonka Bitcoinilla on yritysvaiheessa, koska useimmat yritykset ympäri maailmaa eivät ole vielä hyväksyneet sitä yleisesti.