Twee Altcoins die zijn uitgebroken van belangrijke weerstandsniveaus…

  • KNC handelt in een parallel opgaand kanaal.
  • KNC heeft een dubbel toppatroon gegenereerd.
  • TOMO is bezig om uit zijn 5200 satoshi-weerstandsgebied te breken.

Zowel Kyber Network (KNC) als Tomochain (TOMO) zijn uitgebroken uit gebieden met langdurige weerstand. Na een mogelijke terugval die deze gebieden eerst als ondersteuning valideert, moeten beide verder naar boven.

Kyber Netwerk (KNC)

De KNC-prijs daalt sinds 12 augustus 2019, toen hij een dieptepunt van 1410 satoshis bereikte. Het tempo van de stijging is later echter versneld, en begin 2020 is KNC in dit versnelde tempo omhoog gegaan.

Begin juni brak de prijs uit van het satoshi-gebied 9500 en bereikte een hoogtepunt van 14.198 satoshis. Sindsdien wordt er in de buurt van dat niveau gehandeld.

Er ontwikkelt zich echter een aanzienlijke bearish divergentie op de wekelijkse RSI, een teken dat de koers waarschijnlijk naar beneden zal gaan.

De daily chart ondersteunt deze mogelijkheid omdat Bitcoin Loophole al een dubbel toppatroon heeft gecreëerd, wat ook wordt ondersteund door bearish divergentie op de RSI.

Bovendien is het eerder genoemde steungebied ook het 0.5 Fib-niveau van de gehele opwaartse beweging, waardoor het zeer waarschijnlijk een omkeerniveau is.

Bekende handelaar @rookieXBT zei dat de volgende twee munten die waarschijnlijk naar boven gaan inderdaad KNC en TOMO zijn:

Houd een oogje op… $KNC voordat het Katalyst upgrade (inzet KNC om ETH te maken). $TOMO op zoek om uit te breken van enorme gebied tbh af.

Daarom zullen we in de volgende sectie naar TOMO kijken.

Tomochain (TOMO)

De TOMO-prijs is bezig uit te breken uit een langdurig resistentiegebied dat is gevonden bij 5200 satoshis. Deze weerstand bestaat al sinds begin februari.

Op het moment van schrijven was TOMO bezig met het creëren van een bullish engulfing candlestick boven dit weerstandsniveau. Als de koers een close-up zou bereiken en dat vervolgens als steun zou valideren, zou dat de weg vrijmaken voor een stijging die de koers helemaal naar het volgende weerstandsgebied op 6300 satoshis zou kunnen brengen.

De mogelijkheid van de rally wordt versterkt door de 50 en 200 dagen moving averages (MA), die net een bullish cross hebben gemaakt en steun bieden aan de koers.